TVOJE NEPOZABNO KAJTARSKO DOŽIVETJE SE PRIČNE TUKAJ

NAJ SANJE POSTANEJO RESNIČNOST

ZAKAJ NA TAJSKO?

Tajska je nadvse priljubljena turistična destinacija.

Ena izmed izvrstnih popotniskih destinacija JV Azije, ki ponuja neverjetno naravo, aktivnosti, kulinariko in tamkajšne okuse, kup dogodivšcin in nepozabnih trenutkov.

 

Je se posebej primerna destinacija za vse, ki se boste prvič srečali z Azijo in morda potovanjem izven Evrope. Vendar to še zdaleč ni vse.

 

Tajska je ena izmed najbol obiskanih tropskih destinacij predvsem zaradi 3 dejavnikov:

 

- je cenovno zelo ugodna  

 

- izjemno raznolika in prijazna dežela predvsem tamkajšni ljudje katerih vera je Budizem, so eni najprijazenjših v Aziji

 

- nasplosno pa velja za eno najlepsih tropskih destinacij z rajskimi plažami, stalnimi   temperaturami med 27-33 stopinj in izjemnimi pogoji za učenje oz. samo izvajanje Kajtanja.

Pozabite na svet okoli sebe!

 

Sam kraj v katerem smo ustaljeni se imenuje Pak Nam Pran. Predstavlja zelo mirno in lepo majhno mestece z izjemno lepimi plazami ter izjemnimi pogoji za kajtanje.

Zaradi lege mesta in predvsem velikih in dolgih plaž se med drugim izognemo tudi velikim gnečam ljudi in turistov.

 

Prav tako hotel**** v katerem bivate predstavlja lepo in mirno lokacijo blizu morja (oddaljenost cca200m) s prekrasnim bazenom v tropskem stilu. Tako se lahko resnično sprostimo se posvetimo sebi in ljudem okoli nas, predvsem pa se nemoteno učimo Kajtat in se kasneje tudi samostojno vozimo.

 

Ponudba Tajska predstavlja zares edinstven in aktivno obarvan način počitnic, katere so primerne prav za vsakogar. Za vse, ki se želite naučiti kajtat, do že tistih strastnih rajderjev ali pa tistih, ki si želite mrzle zimske dni preživet pod kakšno palmo, spit svež kokos ali 2 ter uživati na najlepših tropskih plažah. 

RAZPISANI TERMINI

ZIMA 2020:

 

22.1.-2.2

 

4.2.-14.2.

PODAJ SE V SVET TROPSKIH SANJ, NESKONČNIH BELIH PLAŽ IN POPOLNIH POGOJEV ZA TVOJE PRVE KAJTARSKE KORAKE.

NEPOZABNE KAJTARSKE POcITNICE NA TAJSKEM PO NORI CENI ŽE OD

 

750EUR 

CENA PAKETA

OSNOVNA CENA 12-DNEVNEGA POTOVANJA NA TAJSKO: 850 EUR po osebi, ki je lahko tudi nižja, odvisno od izbire tečaja kajtanja.

 

V primeru da potnik koristi samo nadaljevalni kajt tečaj se cena paketa zniža za 100eur.

- 750eur/os

 

V primeru da potnik ne koristi kajt šole se cena paketa zniža za 200eur. 

- 650/os

Izvedba potovanja v terminu je omejena na maksimalno 12 oseb v 1 terminu. Prijave sprejemamo do 10.1.2020 na prijavnici, ki je priloga te ponudbe.

 

ROK PLACILA: ob prijavi boste v roku 24h prejeli predračun z obveznim plačilom 40% cene paketa, razliko pa kadarkoli do 45 dni pred odhodom.

PAKET VKLJUČUJE

- osnovni paket 9x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v dvo           posteljni ali štiri posteljni sobi z bazenom

 

- prevoz letališče Bangkok-PakNamPran-Bangkok (iz letalisca     do kraja nastavitve in nazaj) prevoz (bus ali van) vas     bo cakal ob vašem prihodu na letališče in vas odpeljal          direktno v vaš hotel, kjer vas bomo pričakovali.

  • KAJT ŠOLA ZAČETNI TEČAJ (10ur pod vodstvom kajt inštruktorja) z vključeno kajt opremo

                             

                                   ALI

  • NADALJEVALNI KAJT TEČAJ (6ur pod nadzorom kajt inštruktorja)

  • V primeru nadaljevalnega tečaja se cena na osebo

  •  zniža za 100 EUR

 

- vodeni 2x pol dnevni izlet na znamenite atrakcije in lokacije   blizu kraja oz mesta namestitve: 

  • 1 x v mesto Hua-Hin, ki je oddaljen od mesta namestitve približno 30km (ogled “templja kraljev”, ogled slonov, ogled “templja” opic, ogled tradicionalnih tajskih tržnic v mestu Hua Hin) in

  • 1 x ogled Mangrove forest parka panoramska avanturisticna vožnja s skuterji na znamenito plažo nekaj kilometrov od mesta namestitve (ogled in kopanje na plazi Doplhin bay beach)Na oba izleta se odpravimo z skuterji. 

- vodenje in organizacija celotnega programa, nasveti in         ideje za tamkajsno kulinariko, ogled atrakcij in druge           lokalne zanimivosti ter stalna podbora iz strani                   organizatorjev, ki smo vam vsak dan na voljo.

  Ti kateri od terminov danih odhodov ne ustreza?

  Povej nam in pripravili ti bomo ponudbo in termin datumsko   prilagojen po tvoji želji.

PAKET NE VKLJUČUJE

-letalski prevoz oz karte iz Zagreba,Dunaja ali Venecije, ki vam jo po najbolsi možni ceni pomagamo poiskati 

(predvidena cena je od 420-600eur odvisno od predčasne rezervacije)

-stroški hrane in pijače (kosilo, večerja in drugo)

-stroški morebitnega prevoza s tuk-tukom ali taxijem in dodatnih aktivnosti npr. (ogled templja kraljev in morebitnih drugih vstopnin) ob vodenem ogledu mesta Hua-Hina in tamkajšnih atrakcij

 

-stroški skuterja, ki nam na sami lokaciji predstavlja osnovno prevozno sredstvo (do plaže, trgovine, lokalov, restavracij...) in so skoraj da nujno potrebni za brez skrbno gibanje po lokaciji.

Cena izposoje 1 skuterja za 2 osebi v času bivanja na Tajskem znasa 70eur  ali 35eur/os

OPOMBA: 

(Za voznike skuterja je priporočljivo imeti mednarodno vozniško dovoljenje ( Tajsko)

Katerega je potrebno pokazati v primeru, da vas ustavi policija. V nasprotnem primeru se lahko plača kazen do 50 EUR.)

 

-stroški morebitnih aktivnosti ki si jih sam izberes v prostem času

-stroški nakupovanja in morebitnih napitnin

 

- zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, katerega si uredi   gost sam. 

 

- zavarovanje rizika odpovedi, ki ga gost oz. prijavljena oseba

  po želji uredi, je treba poravnati najkasneje v roku 24 ur po 

  oddani prijavi. Enako velja za zavarovanje rizika odpovedi 

  letalste karte.

Več si lahko preberete na: 

KORISTNE INFORMACIJE

VSE KAR MORATE VEDETI O SVOJI NASLEDNJI SANJSKI DESTINACIJI

 

 

VIZA:

Viza za Tajsko za vstop do 30 dni ni potrebna, potrebna je veljavnost potnega lista najmanj še 6 mesecev od prvega dneva potovanja na Tajskem.

DENAR:

Na Tajskem uporabljamo valuto Tajski Baht. Bankomati in menjalnice so večinoma v vseh večjih mestih. Pred odhodom na Tajsko je potrebno najaviti osebni banki, kam odhajate in v času potovanja dati kartico na "belo listo", da bo kartica v tujini delujoča in vam ne zablokira.

VALUTA: (1EUR= 33THB) lahko se spreminja glede na menjalni tečaj.

CEPLENJE:

Območje obale, kjer se bomo gibali, ni problematično, zato ceplenje ni potrebno.

JEZIK:

V turističnih krajih ljudje govorijo sicer slabše anglesko, v manj razvitih krajih pa le tajsko.

PREVOZ PO TAJSKI:

Tajska je prevozno zelo dobro razvita država, katera nam ponuja več možnosti prevoznih sredstev.

Od letalisca Bangkok do mesteca Pak Nam Pran v katerem se bomo nahajali, se boste pripeljali z taxijem (Vanom), po obali se bomo praviloma vozili s skuterji.

OPOMBA: Tajska ima tako kot Anglija pravilo vožnje po desni strani.

HRANA IN PIJAČA

Tajska je zelo zanimiva po svoji hrani in je poznana kot dežela izjemne kulinarike. Tako boste na svoj račun prišli vsi, ki uživate v raznovrstni in zanimivi hrani. Ponudba hrane je ogromna, od najprestižnejsih restavracij do uličnih stojnic, ki prav tako servirajo odlično, okusno in poceni hrano. Kot zanimivost in na kaj je potrebno biti pozoren pri hrani na Tajskem je količino čilija, ki ga dodajo jedem, saj je bistveno bolj pekoč kor pri nas. Vode iz pipe ni priporočljivo piti, zato svetujemo, da vedno uporabljate kupljeno flaširano vodo.

VARNOST:

Tajska je zelo varna država, saj so tajci pretežno budisti, vendar tako kot povsod previdnost ni odveč. Svetujemo, da imaš vedno vse vredne stvari pri sebi in pod kontrolo.

WIFI, MOBILNI INTERNET:

Na Tajskem zelo enostavno in poceni lahko kupimo sim kartico za telefon z internetnimi GB. Običajno se to uredi ob prihodu na letališče v Bankogu, saj je tovrstna ponudba tam enaka kot v mestih. Načeloma imajo wifi v restavracijah in apartmaju.

CENE:

Hrana in pijača sta zelo poceni (hrana konkreten obrok od 4-6 EUR), voda 1 EUR, piva 1-2 EUR in kava okoli 1 EUR, spominki, oblacila od 5 EUR naprej. Planirani dodatni dnevni stroški na osebo so nekje 10-20 EUR, odvisno od individualnih potreb.

POTEK PRIJAVE

 

Če si se odločil/a, da se nam pridružiš na nepozabnem potovanju na Tajsko, izpolni prijavnico čimprej oz 45 dni pred razpisanim terminom. Podpisano prijavnico nam posreduj na e-mail naslov: info.hykite@gmail.com ali 

 

Po prejeti prijavi, boš prejel vse navedene podatke tvoje individualne prijave oz. pogodbe iz katerih so razvidni vsi podatki o potovanju in splošne pogoje ter predračun z roki plačila.

 

S plačilom 40% akontacije ob prijavi pred potovanjem se naša ponudba sprejme in prijava potrdi. S plačilom je termin osebe oz. prijavljenih oseb fiksno rezerviran ter plačan. V primeru odpovedi je navedena akontacija odstopnina, ki pripada ponudniku. Prijavljena oseba mora(po želji-neobvezno) posebej zavarovati odstop od potovanja pri zavarovalnici, če želi dobiti v celoti povrnjen znesek, plačan ob prijavi. To mora storiti najkasneje v roku 24ur po oddani prijavi.

 

Razliko med celotno ceno in akontacijo potnik plača ponudniku najmanj 45 dni pred začetkom potovanja. Plačilo drugega obroka oz. prejem plačila na TRR ponudnika do 45 dni pred datumom potovanja je pogoj, za izpolnitev ponudbe.

INFORMACIJE HYKITE.SI

Naslov:

Koroska cesta 53

2000 Maribor Slovenia

Telefon:

 0038651382696

Email:

 jkomocar@gmail.com

sabininsvetjoge@gmail.com

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon