POSTANI NAŠ NOVI POPOTNIK

Potovanja organizirana z HYKITE ekipo

predstavljajo idealen koncept aktivnih, sproščujočih in avanturističnih počitnic ter eno od tistih doživetij, ki ti bo vzelo sapo- ne samo 1x!

ZAKAJ POTOVATI Z NAMI?

Z večletnimi potovalnimi izkušjami  in še več obiskanih kajt spotov ter drugih krajev po svetu, smo za vas pripravili posebne le najboljše destinacije in ponudbe, za katere smo prepričani, da ne bodo razočarale. Vse do prelepih belih plaž, uživanja in sproščanja pod tropskimi palmami, do idealnih pogojev za učenje in izvajanje kajtanja.

PODAJ SE Z NAMI V SVET BREZ MEJA.

SPOZNAJ SE Z EDINSTVENIM VODNIM  ŠPORTOV KAJTANJEM IN MORDA PRAV TA POSTANE TVOJA NOVA STRAST!

Ko bodo tvoji prijatelji zaviti v debela oblačila, boste vi uživali na rajskih tropskih plažah in se pod razkošnimi zelenimi palmami sladkali s tam najbol osvežujočim naravnim napitkom, kokosom.

IN KAR JE NAJBOLJŠE..

In kar je najboljše, imeli boste priložnost naučiti se kajtat. Izkušen ,certificiran in večkratni Slovenski državni prvak in eden izmed najboljših profesionalnih kajterov, te bo naučil vse od osnov, pa do samostojne vožnje s kajtom.

 

.Če ste prvi korak z kajtom že naredili pa vendar v svoje kajtarske sposobnosti niste 100% prepričani, se nam vsekakor pridružite, saj se lahko med drugim vključite tudi v nadaljevalni tečaj , kjer bo prav tak za vas poskrbel izkušeni certificiran kajt inštruktor. Tako vam garantiramo, da boste pridobili vso osnovno in dodatno znanje ter občutek varnosti in sigurnost, da postaneš samostojen kajter. 

Ker pa znanja nikoli ni dovolj, imamo za tiste najpogumnejše tudi Pro Kite camp. Osebni tečaj z profesionalnim kajtarjem namenjem vsem tistim, ki si svojo kajtarsko znanje želite nadgraditina na nov mnogo višji nivo.

INFORMACIJE HYKITE.SI

Naslov:

Koroska cesta 53

2000 Maribor Slovenia

Telefon:

 0038651382696

Email:

 jkomocar@gmail.com

sabininsvetjoge@gmail.com

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon